Vastgoed Beheer

/Vastgoed Beheer
Vastgoed Beheer 2018-05-02T13:42:55+00:00

Vastgoedbeheer; gewoon goed geregeld

Voor een complete vastgoedportefeuille of voor een enkel pand, Provast Beheer regelt het beheer van uw vastgoed. Met aandacht, persoonlijk en vooral met veel ervaring. Gewoon goed vastgoedbeheer dus.

Compleet vastgoedbeheer

Zowel huiseigenaren als vastgoedeigenaren en verhuurmakelaars kunnen het beheer van hun vastgoed aan ons uit handen geven. Met een compleet vastgoedbeheerpakket regelen we alles van de administratie en het financiële beheer tot en met het technische beheer. Wilt u dat wij ook de verhuur voor uw vastgoed verzorgen? Dan breidt u dit pakket uit met commercieel beheer.

Bij Provast beheer richten wij ons al 17 jaar op het correct uitvoeren van alle voorkomende zaken:

  • Het innen ( en jaarlijks indexeren ) van de huur
  • Verzenden van herinneringen, aanmaningen en inschakelen deurwaarder
  • Communicatie rondom financiën met de huurder
  • Verwerken van de ontvangen huur en het verzorgen van periodieke lasten
  • Opstellen maandelijkse huurafrekening
  • Overzicht van alle inkomsten en uitgaven
  • Afhandelen van reparatiemeldingen en/of gebreken
  • Filter of de kosten voor huurder of verhuurder zijn
  • Verzorgen offertes bij evt. oplossen reparaties
  • Afhandelen storingen en meldingen ( 24/7 )

Doordat wij meer dan 1000 units in beheer hebben kunnen we altijd een uiterst scherp tarief bieden. Met andere woorden, beheer bij Provast is voordeliger dan u denkt.

Alle beheerwerkzaamheden voor u uitgevoerd

Wie kiest voor vastgoedbeheer door Provast Beheer weet zeker dat alle werkzaamheden goed geregeld zijn. Zo verzorgen wij onder andere de administratie, inning van de huren en het debiteurenbeheer en houden dit duidelijk bij in een online portal. Als eigenaar heeft u dus altijd actueel zicht op de stand van zaken en de gemaakte afspraken met de huurder.

Waardebehoud van uw vastgoed

Naast de administratieve en financiële activiteiten nemen wij ook de technische werkzaamheden op ons. Het reguliere onderhoud en het meerjarenonderhoud van uw vastgoed regelen we soepel en zorgen dat calamiteiten zo snel mogelijk adequaat worden opgelost. Zo blijven uw huurders tevreden en behoudt uw vastgoed zijn waarde.

Meer weten over vastgoedbeheer?

Gemak, rendement en waardebehoud, dat is wat wij onze klanten bieden. Met ervaren medewerkers en een betrouwbaar netwerk aan professionals beheren wij uw vastgoed voor een percentage van de huuropbrengst. Wilt u daar meer over weten? Of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op.

New Courses

Contact Info

1600 Amphitheatre Parkway New York WC1 1BA

Phone: 1.800.458.556 / 1.800.532.2112

Fax: 458 761-9562

Web: ThemeFusion

Meest recente berichten